V ponedeljek (8. 4. 2024) smo na naši šoli doživeli navdušujoč prvi dan Erasmus izmenjave. Zjutraj smo goste toplo sprejeli s kulturnim programom, ki so ga popestrili tretješolci s tradicionalnim plesom in šolski zbor z navdihujočim glasbenim prispevkom. Učenci vodiči so s ponosom razkazali šolo in predstavili naš vsakdan. Gostje so si nato ogledali nekaj ur našega pouka, kar je bila odlična priložnost za medsebojno spoznavanje različnih pristopov k izobraževanju. Sledil je zabaven kviz, ki je preverjal njihovo znanje o naši šoli.

Kosilo v šolski jedilnici je nudilo sproščeno druženje in okušanje jedi izpod rok naših spretnih kuharic. Popoldan smo preživeli v športnem duhu z učiteljem Tomažem, ki nas je navdušil s številnimi športnimi igrami. Za ljubitelje namiznih iger je poskrbel učitelj Dejan, ki vodi društvo Kul ludek, in tako smo se ob igranju zabavali in medsebojno povezovali.

Ves dan smo širili nova prijateljstva, se učili novih besed v tujih jezikih ter spoznavali razlike in podobnosti v šolskem sistemu med državami. To je bil le začetek naše skupne pustolovščine, ki bo nedvomno bogata s smehom, učenjem in nepozabnimi trenutki.

POROČILO ERASMUS NEMČIJA 2023

erasmus1
(Skupno 250 obiskov, današnjih obiskov 1)