Dragi učenci in učenke, spoštovani starši.

Začetek novega šolskega leta je čas, ko postavljamo nove cilje, sanje in pričakovanja. Upam, da bomo skupaj delali na tem, da jih uresničimo čim več  in dosežemo najvišje možne standarde izobraževanja.

Učenci, želim vam uspešno šolsko leto, polno znanja, raziskovanja in osebnega rasti. Spodbujam vas, da postavite visoke cilje in se trudite, da jih dosežete. Ne pozabite, da je znanje moč, in s pravilnim pristopom lahko dosežete vse, kar si zastavite.

Starši, hvala vam za zaupanje, ki ga izkazujete naši šoli in učiteljskemu kadru. Sodelovanje med domom in šolo je ključno za uspeh učencev, zato se veselim skupnega dela in komunikacije med nami.

Sodelavke in sodelavci, hvala vam za vašo predanost in trud pri vzgoji in izobraževanju naših učencev. Vaše delo je neprecenljivo in pomembno za prihodnost naših mladih.

Skupaj lahko ustvarimo okolje, kjer se učenci učijo, rastejo in razvijajo ter postanejo odgovorni in samostojni posamezniki. Zato se veselim skupnega sodelovanja in trdega dela v tem šolskem letu.

Želim vam vsem uspešno, zdravo in veselo šolsko leto!

Robert Sterkuš, ravnatelj 

 

(Skupno 2.658 obiskov, današnjih obiskov 1)